Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Apollo gaat bieden op spreads Unilever'

NEW YORK (AFN) - Investeringsmaatschappij Apollo Global Management is van plan een bod uit te brengen op de margarinetak van Unilever. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden.

Eerder werden ook de investeerders KKR en CVC Capital Partners genoemd als gegadigden. Van die ondernemingen wordt ook verwacht dat zij een bod uit zullen brengen, maar dat is nog niet zeker.

De deadline voor biedingen voor de zogeheten divisie Spreads is volgende week maandag. Het bedrijfsonderdeel wordt op zeven miljard euro gewaardeerd. Unilever zette de margarinetak eerder dit jaar in de etalage na een mislukte poging van het Amerikaanse Kraft-Heinz om Unilever in zijn geheel in te lijven.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 4 december 2017 17:10
    Unilever staat net als de rest heel leuk plus,al davert de beurs nu naar beneden,de housse rond trumps plannen is schijnbaar zeer kortstondig,er zit ook een dikke schaduwrand aan die plannen,de grootkapitalisten,gaan hier maximaal van profiteren,onder obama kreeg amerika een meer sociaal gezicht,ook zijn vrouw was een warm,wijs sociaal mens,net als onze maxima,maar ik vrees dat amerika met het huidige witte huis duo,een enorme stap terug zet op dit gebied.
    Maar hopen,dat niet heel de winst voor gaas gaat,dat zou heel jammer zijn,want ik snakte naar grune fondsen,geluk ermee!!!
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links