Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Overname Van Wijnen aanvulling op HAL-portfolio

Gepubliceerd op 4 juni 2020 09:57 | Views: 2.554

HAL Trust 17:39

120,80 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - De door investeerder HAL overgenomen bouwer Van Wijnen vormt een aanvulling op de portfolio van HAL. Dat schrijven kenners van KBC Securities die wel benadrukken dat de deal nog afhankelijk is van bepaalde voorwaarden.

KBC wijst onder meer naar de aanwezigheid van HAL in de laminaatsector via Formica en in de sector voor compositiepanelen via Trespa & Arpa. Ook heeft HAL een belang in Timber en Building Supplies en bezit het een vastgoedportefeuille.

Van Wijnen bouwt onder meer woningen en bedrijfspanden. Verder is de bouwer actief als projectontwikkelaar en voert het renovatieprojecten uit.

Ondanks de investering door HAL is de waardering voor het aandeel volgens KBC te laag. De Belgische bank handhaafde daarom zijn koopadvies op het aandeel met een koersdoel van 145 euro. Het aandeel HAL noteerde donderdag omstreeks 09.30 uur 0,2 procent lager op 127 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
HAL Trust 100% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare