Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Unibail dicht bij grote deal Parijs

Gepubliceerd op 4 maart 2019 10:19 | Views: 4.129

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 27 feb

111,45 -5,50 (-4,70%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Vastgoedfonds Unibail-Rodamco-Westfield (URW) voert exclusieve onderhandelingen over de verkoop van een groot kantorenpand in Parijs. Vermoedelijke koper wordt een Koreaans consortium onder leiding van Mirae Asset Daewoo, dat naar eigen zeggen geselecteerd is als preferred bidder.

De partijen onder leiding van Mirae Asset Daewoo betalen naar verluidt omgerekend 848 miljoen euro voor de Majunga Tower die 195 meter hoog is. URW ontwikkelt en verkoopt doorgaans kantoorgebouwen om daarmee de uitbreiding van zijn portefeuille winkelcentra te kunnen betalen. Het geldt van deze deal wordt vooral gebruikt om de schulden te verlagen na de inlijving van het Australische Westfield vorig jaar.

URW zei onlangs nog dat het 4 miljard euro aan bezittingen van de hand doet in de komende jaren. Vorig jaar werd al voor 2 miljard euro aan bezittingen verkocht. Investeerders dringen er bij URW al langer op aan om een andere koers te varen, aangezien de matige vooruitzichten voor winkels en winkelcentra.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 71% zegt kopen 17 stemmen

Gerelateerd

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord