Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Verkoop fabriek vertroebelt resultaten AMG'

Gepubliceerd op 3 november 2016 10:07 | Views: 3.967

AMG 12:31

16,43 +0,05 (+0,31%)

AMSTERDAM (AFN) - Advanced Metallurgical Group (AMG) profiteerde afgelopen kwartaal vooral van de verkoop van een fabriek in Berlijn, die niet in gebruik was. Daardoor kwam de bedrijfswinst flink hoger uit dan door analisten in doorsnee werd verwacht. Dat staat in een analistenrapport van ING.

Het bedrijfsresultaat lag met een totaal van 23,4 miljoen dollar ongeveer 7 procent hoger dan de consensus. Zonder de verkoop van de Duitse productiefaciliteit zou de ebitda echter lager zijn uitgekomen dan analisten gemiddeld hadden voorzien, aldus ING. De transactie stuwde de bedrijfswinst met 4,3 miljoen dollar.

De bank is over de gehele linie wel ,,positief'' over de resultaten van het metaalbedrijf. ING hanteert een hold-advies voor AMG, met een koersdoel van 18,50 euro.

Het aandeel AMG noteerde donderdag rond 10.00 uur 8,6 procent lager op 16,27 euro. Daarmee was de onderneming de grootste verliezer bij de kleinere bedrijven.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
AMG 80% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare