Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

BAM-dochter vindt huurder kantoor Eindhoven

Gepubliceerd op 3 okt 2019 om 10:31 | Views: 2.620

BAM 17:35

2,31 -0,03 (-1,20%)

BUNNIK (AFN) - BAM-dochter AM heeft een grote huurder gevonden voor een kantoorgebouw dat het bouwbedrijf ontwikkelt op het Stationsplein in Eindhoven. VodafoneZiggo gaat 7000 van de circa 11.200 vierkante meter in het gebouw huren.

Het kantoorgebouw is onderdeel van de gebiedsontwikkeling Lichthoven van AM. "We zijn blij met de komst van VodafoneZiggo naar Lichthoven omdat hiermee een eerste belangrijke stap is gezet in een nieuw zakelijk gebied midden in het centrum van Eindhoven", zegt Raymon van Miltenburg, directeur bij AM.

VodafoneZiggo op zijn beurt zet hiermee een nieuwe stap in zijn strategie om kantoren te betrekken op belangrijke stationslocaties. Het gaat om een langjarige huurovereenkomst. Er zijn geen financiële details naar buiten gebracht. De start van de bouw van het kantoor is naar verwachting eind 2020 en de oplevering staat gepland in 2022.

AM maakte ook bekend een huurder te hebben gevonden voor een vestiging in de zogeheten horecawand in Hengelo. De Beren Restaurants is van plan het nog te bouwen pand te trekken en heeft een huurovereenkomst gesloten voor circa 550 vierkante meter. Er wordt nog gezocht naar andere huurders.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
BAM 83% zegt kopen 12 stemmen

Gerelateerd

BAM Groep Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links