Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'AMG kent wederom sterk kwartaal'

Gepubliceerd op 3 aug 2017 om 09:59 | Views: 4.568

AMG 14:14

24,68 +0,36 (+1,48%)

AMSTERDAM (AFN) - Advanced Metallurgical Group (AMG) heeft in het tweede kwartaal wederom sterke resultaten neergezet. Analisten van ING zijn ,,positief'' over het donderdag naar buiten gekomen kwartaalbericht.

Het bedrijfsresultaat kwam volgens de marktvorsers van de bank ruim een kwart hoger uit dan de consensus onder analisten. De producent van specialistische metalen zag de opbrengsten daarbij in lijn met de verwachtingen aandikken.

Omdat het eerste kwartaal ook al goed verliep voor AMG, denkt ING nu dat er in dit jaar mogelijk nog wat meer winst te behalen valt dan eerder al voorzien. Hierbij speelt ook mee dat de prijzen van vanadium momenteel flink in de lift zitten.

Outlook

ING wijst er tevens op dat de outlook van AMG wat is opgeschroefd. Het bedrijf rekent voor het hele jaar op een verbetering van de winstgevendheid, waar volgens de analisten eerder nog werd uitgegaan van een resultaat in lijn met vorig jaar. Bij de aandeelhoudersvergadering in mei werd door AMG al de verwachting uitgesproken het bedrijfsresultaat binnen vijf jaar te kunnen verdubbelen naar meer dan 200 miljoen dollar.

ING hanteert een koopadvies voor AMG, met een koersdoel van 32 euro. AMG noteerde donderdagmorgen na een klein uur handelen 5,1 procent hoger op 29,70 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
AMG 100% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

Advanced Metallurgical Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links