Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

KPN toch aan maximumtarief gebonden bij doorzetten gesprek

Gepubliceerd op 3 juli 2020 18:44 | Views: 2.022

KPN 07 aug

2,13 -0,01 (-0,33%)

DEN HAAG (ANP) - KPN moet zich wel degelijk houden aan een maximumtarief voor het doorzetten van telefoontjes van klanten van andere telecombedrijven naar zijn eigen mobiele klanten. Dat heeft de rechtbank van Rotterdam bepaald.

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) hanteert een maximumtarief voor het doorzetten van telefoontjes van andere providers door KPN, zodat consumenten niet de duur uit zijn. Voor bepaalde andere telecomaanbieders rekende KPN echter toch een toeslag die bovenop dat tarief kwam. De rechter heeft de ACM nu in het gelijk gesteld, en geoordeeld dat het tariefplafond ook van toepassing is op deze specifieke dienst.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
KPN 86% zegt kopen 7 stemmen

Gerelateerd

KPN Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare