Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Transactiewaarde Euronext nam toe in juni

Gepubliceerd op 3 juli 2020 18:32 | Views: 987 | Onderwerpen: Euronext

Euronext 07 aug

96,25 +0,40 (+0,42%)

AMSTERDAM (AFN) - De gemiddelde dagelijkse transactiewaarde op de beurzen van Euronext is in juni met 31 procent toegenomen ten opzichte van een jaar eerder, tot ruim 11,1 miljard euro. De pan-Europese beursexploitant maakte dat bekend in een maandelijkse rapportage.

Ten opzichte van mei steeg de transactiewaarde met ruim 22 procent. Afgelopen maand had het optimisme de overhand op de handelsvloeren. Beleggers werden hoopvol gesteld dat het ergste van de coronacrisis achter de rug. Dat kwam met name doordat het virus in veel landen onder controle kwam en veel overheden hun maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus terugdraaiden.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Euronext 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Euronext

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Euronext

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare