Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wall Street dicht vanwege Onafhankelijkheidsdag

Gepubliceerd op 3 juli 2020 15:33 | Views: 1.345

NY-DJ-Industrial Avg nov '18

0,00 0,00 (0,00%)

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag gesloten vanwege de viering van Onafhankelijkheidsdag in de Verenigde Staten op zaterdag. Fourth of July is een nationale feestdag, waarop de aanname van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring op 4 juli 1776 wordt gevierd. De handel op Wall Street zal maandag weer aanvangen.

Donderdag stond de handel op Wall Street in het teken van het stijgende aantal besmettingen met het coronavirus en het nieuwe banenrapport. Records van dagelijkse nieuwe besmettingen met het longvirus zijn in het land de afgelopen dagen meermaals verbroken. Verder werd het bekend dat er in juni 4,8 miljoen banen bijkwamen, exclusief de landbouw. Dat was meer dan economen in doorsnee hadden verwacht, wat tot optimisme stemde over het economisch herstel van de coronacrisis.

De Dow-Jonesindex eindigde donderdag 0,4 procent hoger op 25.827,36 punten. De brede S&P 500 steeg 0,5 procent tot 3130,01 punten en techbeurs Nasdaq won 0,5 procent tot 10.207,63 punten.

Volgende week zal de focus op New Yorkse beurzen met name uitgaan naar de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Beleggers zullen nauwgezet volgen in welke mate de overheden in verschillende staten versoepelingen terugdraaien of nieuwe beperkingen introduceren om de verspreiding van het longvirus te beperken.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
NY-DJ-Industrial Avg 100% zegt verkopen 3 stemmen

Gerelateerd

NY-DJ-Industrial Avg

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare