Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

IBM en Aegon sluiten beheerdeal levensverzekeringspolissen

Gepubliceerd op 3 juni 2020 11:49 | Views: 5.783 | Onderwerpen:

Aegon 11:35

2,81 +0,10 (+3,54%)

DEN HAAG (AFN) - Technologieconcern IBM en verzekeraar Aegon hebben een overeenkomst gesloten voor het beheer van Aegons individuele levensverzekeringpolissen. Financiële details zijn daarbij niet verstrekt.

IBM Services zal het beheer van Aegons huidige polissen op zich nemen tot de laatste polis in 2066 de einddatum bereikt. Het gaat in totaal om 800.000 individuele levensverzekeringspolissen. Aegon is inmiddels gestopt met het afsluiten van nieuwe polissen.

Door de uitbesteding aan IBM vermindert Aegon de beheerkosten per polis, voor de complete resterende duur hiervan. Het zogeheten IBM Open Insurance Platform verzekert de voortgang van het beheer van zogenoemde ‘closed books’-polissen tegen een vaste lage prijs.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Aegon 90% zegt kopen 20 stemmen

Gerelateerd

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Aegon

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare