Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Mooie contracten voor Avantium'

Gepubliceerd op 3 juni 2020 09:07 | Views: 6.358

Avantium 13:18

6,10 -0,20 (-3,17%)

AMSTERDAM (AFN) - Speciaalchemiebedrijf Avantium heeft met het leveren van verschillende zogeheten Flowrence-testsystemen aan de King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) een mooie deal gesloten. "De opdracht is de moeite waard", aldus kenners van KBC Securities.

De KAUST-opdracht heeft een waarde van meer dan 3 miljoen euro. Met de Flowrence-testsystemen wordt de onderzoekscapaciteit van het Catalysis Center van de universiteit vergroot. De order wijzigt het beeld van de marktvorsers over het bedrijf echter niet. Zij blijven zorgen houden over de financieringsbehoeften van de onderneming.

ING wijst er op dat het additionele testsysteemunits zijn, aangezien de opdrachtgever al een Flowrence-klant van Avantium is. KBC hanteert gezien het risicoprofiel van Avantium een reduce-advies op het aandeel. Het oordeel bij ING is buy. Avantium noteerde woensdag omstreeks 09.30 uur 5,1 procent hoger op 7,82 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Avantium 58% zegt kopen 19 stemmen

Gerelateerd

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare