Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuwe topman voor detacheerder DPA

Gepubliceerd op 3 juni 2019 07:56 | Views: 3.039

DPA 04 dec

1,37 -0,03 (-2,14%)

AMSTERDAM (AFN) - Arnold van Mameren wordt de nieuwe topman van detacheerder DPA Group. Dat werd maandag bekendgemaakt. Hij volgt daar Eric Winter op, die sinds de overname van NIG in 2011 aan het roer stond bij de onderneming.

Van Mameren studeerde technische natuurkunde en begon zijn loopbaan bij Pink Elephant, dat later PinkRoccade werd. Daar leverde hij onder meer een bijdrage aan de integratie met Getronics in 2005. Daarna werd hij eindverantwoordelijk voor de consulting business unit van Getronics. In 2010 werd hij eindverantwoordelijk voor KPN Consulting.

De formele benoeming van Van Mameren zal plaatsvinden op 27 augustus, wanneer een buitengewone aandeelhoudersvergadering is. Dan worden aandeelhouders ook in kennis gesteld van het voornemen om Eric Winter te benoemen als commissaris. Tijdens de vergadering treedt Winter dan ook formeel terug als topman.

De aandeelhouders van DPA gingen overigens medio mei nog akkoord met de herbenoeming van Winter als topman voor een periode van vier jaar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
DPA 100% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare