Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'WDP goed op koers'

Gepubliceerd op 3 mei 2017 09:06 | Views: 1.074

WDP 17:35

28,49 +0,08 (+0,26%)

AMSTERDAM (AFN) - WDP ligt goed op koers voor het behalen van zijn jaardoelstellingen. Dat constateren analisten van KBC Securities woensdag in een reactie op het tussentijdse handelsbericht van het logistieke vastgoedbedrijf.

De winst per aandeel in het eerste kwartaal kwam met 1,20 euro per aandeel exact in lijn met de verwachtingen uit, aldus KBC. Daarbij verbeterde de kwaliteit van de balans, merken de kenners daarbij op. Ook de kwaliteit van de portefeuille blijft hoog.

KBC hanteert een hold-advies en een koersdoel van 90 euro. Analisten van ING noemden de cijferpresentatie over het algemeen ,,een bevestiging van onze positieve verwachtingen over WDP''. Zij hanteren ook een hold-advies.

Het aandeel WDP stond woensdag omstreeks 09.50 uur 0,1 procent in de plus in een 0,6 procent lagere MidKap.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
WDP 100% zegt verkopen 1 stemmen

Gerelateerd

WDP

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare