Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Omzetgroei voor Hunter Douglas

Gepubliceerd op 3 mei 2017 om 08:17 | Views: 4.515

Hunter Douglas 14 okt

58,60 -0,20 (-0,34%)

ROTTERDAM (AFN) - Raambekleder Hunter Douglas heeft de opbrengsten in het eerste kwartaal flink zien groeien, vooral via overnames. Dat bleek woensdag uit een tussentijds handelsbericht.

Hunter Douglas zette voor 703,7 miljoen dollar aan omzet in de boeken. De groei van 19 procent ten opzichte van een jaar eerder weerspiegelt een bijdrage van bijna 15 procent uit acquisities. Ook volumegroei droeg een steentje bij, die steeg in alle geografische gebieden behalve Azië.

Noord-Amerika vertegenwoordigde 52 procent van de omzet, Europa 33 procent, Latijns-Amerika 5 procent, Azië 6 procent en Australië 4 procent. Raambekledingsproducten vertegenwoordigden 84 procent van de omzet in het eerste kwartaal, bouwproducten en overige producten de rest.

Hunter Douglas rapporteerde een bedrijfsresultaat van 40,4 miljoen dollar. Het nettoresultaat bedroeg 41,8 miljoen dollar. Het concern verwacht een aanhoudende groei in de Verenigde Staten en Azië, een verbetering van het economisch klimaat in Europa en een aanhoudend moeilijk economisch klimaat in Latijns-Amerika.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Hunter Douglas 100% zegt verkopen 2 stemmen

Gerelateerd

Hunter Douglas

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links