Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Pakket aandelen Gemalto verhandeld

Gepubliceerd op 3 april 2019 15:09 | Views: 3.410

AMSTERDAM (AFN) - Een pakket aandelen Gemalto is woensdag verhandeld. Dat meldt persbureau Bloomberg. Het zou gaan om circa 0,5 procent van het aantal vrij verhandelbare effecten van de digitaal beveiliger.

In totaal betrof het, via een zogeheten blocktrade, 16.941 aandelen Gemalto die zijn verhandeld voor een prijs van 51,00 euro per stuk. Bloomberg wijst er daarbij op dat op basis van recente data er in totaal vijftien partijen zijn die minimaal 16.941 aandelen Gemalto bezitten.

Het Franse technologiebedrijf Thales heeft onlangs zijn bod op Gemalto afgerond. Toen werd aangegeven dat bijna 86 procent van de aandelen was verworven. De afwikkeling van het bod vindt plaats op 2 april. Voor de aandelen die nog niet in het bezit zijn van Thales is een na-aanmeldingstermijn van twee weken ingesteld per 1 april. Heeft Thales 95 procent van de stukken in handen dan volgt waarschijnlijk een zogeheten uitrookprocedure.

Het aandeel Gemalto stond woensdag omstreeks 15.35 uur vlak op 50,95 euro.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare