Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Pershing Square dekte zich in tegen verliezen

Gepubliceerd op 3 maart 2020 22:45 | Views: 3.192

Pershing Square Holdings 26 feb

34,60 -1,30 (-3,62%)

NEW YORK (AFN/BLOOMBERG) - Pershing Square heeft zich ingedekt tegen grote koersverliezen als gevolg van de uitbraak van het nieuwe coronavirus. Dat maakte het investeringsvehikel van miljardair Bill Ackman, dat een notering heeft in Amsterdam, bekend.

Pershing Square denkt dat "pogingen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen" een negatief effect hebben op zowel de Amerikaanse als de wereldeconomie. Daarom nam het fonds in de afgelopen tien dagen een aantal hedgeposities in. Met die posities denkt Pershing Square grote koersverliezen te kunnen opvangen. Wel profiteert het investeringsfonds mogelijk wat minder als de gevolgen van het coronavirus meevallen.

Pershing Square vindt het kopen van de hedgeposities te prefereren boven het verkopen van aandelen in zijn portefeuille. De waarde van die aandelenportefeuille wordt namelijk "niet intrinsiek aangetast" door de ontwikkelingen rond het coronavirus.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Pershing Square Holdings 60% zegt verkopen 5 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 5 MOEdig Voorwaarts 4 maart 2020 06:45
    Knap hoor!

    Ik kan me herinneren dat Billy meer dan 40% per jaar zou hebben gescoord, vlak voor dat dit fonds meer dan vijf jaar geleden voor €25 per aandeel werd geïntroduceerd. Gezien de huidige koers van nog geen €18 hebben we hier dus duidelijk met een genie te maken!!
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare