Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Industrie VS groeit sterker

Gepubliceerd op 3 jan 2018 om 16:19 | Views: 1.482 | Onderwerpen: Verenigde Staten

NEW YORK (AFN) - De bedrijvigheid in de Amerikaanse industrie is in december sterker gegroeid dan een maand eerder. Dat meldde onderzoeksbureau ISM.

De inkoopmanagersindex voor de Amerikaanse industrie ging van 58,2 in november naar 59,7. Economen voorspelden in doorsnee een stand van 58,2 voor de graadmeter, die bij een stand hoger dan 50 wijst op groei.

Gerelateerd

Verenigde Staten

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
jan de vakman
0
Zo juist heb ik het iex verhaaltje over de toppers en de floppers gelezen en ja,hoor,arcelor mittal staat opnieuw door de ,,experts,,bij de floppers voor 2018,zal dit nu echt gaan gebeuren als de amerikaanse en ook de europeese industrie stevig groeien en als volgens voorgaand bericht de bouwuitgaven fors omhoog gaan,deze super specialisten zijn het zicht op de werkelijkheid volledig kwijt,zij kijken alleen maar op een kortzichtige manier naar hun cijfertjes,geef mij maar het Dalmbord,de oudijzerprijs,dat zijn mensen van de praktijk,dat bord staat all time high,voorlopig steeg die flopper gisteren 3,6% en zojuist pluste hij weer 2,5%!!
Trouwers bij de beursstorm heb ik vandaag opnieuw de wind stevig mee,alle drie de metalen leggen hun plusgewicht stevig in de schaal en ook mijn digitale vriend heeft er stevig zin in en wat denk je van die leverrancier van het zwarte vloeibare goud,alleen die knakenboer wil niet,opnieuw is lanschot weer niet voor uit te branden,komt dat door mifit??
Ik hoop dat de rally door gaat tot half6,dan draai ik bijna bitcoin winsten,geluk ermee!!!
de kleine johannes
0
Binnen no time zitten we op de 625. Werd wel een beetje tijd ook want de europese aandelen zijn natuurlijk zwaar achtergebleven. Een AEX van 625 leidt ook weer tot normale waarderingen gelet op huidige en toekomstige (Q4) winstniveaus.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links