Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Fugro-partner rekent op positieve kasstroom

Gepubliceerd op 2 september 2019 09:15 | Views: 5.736

Fugro 15:46

3,26 -0,04 (-1,15%)

PARIJS (AFN) - Het Franse CGG, een partner van bodemonderzoeker Fugro, zal dit jaar voor het eerst sinds 2012 weer een positieve kasstroom genereren. Dat liet de onderneming weten in een verklaring, waarin het de verwachtingen voor heel het jaar opvoerde.

CGG voorziet dat de omzet in het derde kwartaal boven de 350 miljoen dollar uit zal komen, onder meer door goede ontwikkelingen op het vlak van Geoscience Technology en Equipment. Over heel 2019 zullen de opbrengsten met meer dan 10 procent aandikken en wordt een operationeel inkomen bij zijn segmenten voorzien van circa 200 miljoen dollar.

Eerder rekende CGG op een "hoge enkelcijferige omzetgroei" en een operationeel resultaat tussen de 75 miljoen en 125 miljoen dollar.

CGG heeft samen met Fugro het samenwerkingsverband Seabed Geosolutions.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Fugro 78% zegt kopen 23 stemmen

Gerelateerd

Fugro

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare