Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Value8 wacht nog steeds op accountantsstempel

AMSTERDAM (AFN) - Investeringsmaatschappij Value8 heeft nog altijd geen goedkeurende verklaring van de accountant over de jaarcijfers van 2016. Volgens topman Peter Paul de Vries blijft het daarvoor wachten op de afronding van een onderzoek naar trustkantoor BK Group.

Het beursgenoteerde bedrijf had eigenlijk al zo'n drie maanden geleden een accountantsstempel moeten hebben. Dat dit nog altijd niet is gebeurd kan Value8 een boete van toezichthouder AFM opleveren.

De investeerder zag zich echter gedwongen om de publicatie van het jaarverslag uit te stellen vanwege ophef rondom BK. Die partij, waarin Value8 een belang heeft, zou mogelijk meegewerkt hebben aan belastingontduiking en witwaspraktijken.

Onderzoek

,,Op de aandeelhoudersvergadering is aangegeven dat eerst het onderzoek naar BK moet zijn afgerond alvorens het jaarrekeningtraject kan worden afgerond en dat Value8 daarover niet communiceert. Dat beleid wijzigt niet'', liet De Vries woensdag desgevraagd weten.

De onderneming komt binnenkort wel gewoon met een update over de prestaties in de eerste zes maanden van 2017. Die wordt volgens De Vries uiterlijk op de wettelijke deadline van 30 september naar buiten gebracht.

Eerder gaf Value8 beleggers ook al inzage in een conceptjaarrekening over 2016 en de voortgang in het eerste kwartaal van dit jaar.

Lees over dit aandeel ook

  1. 27 mrt Intrinsieke waarde Value8 opnieuw gestegen
  2. 27 mrt Intrinsieke waarde Value8 stijgt verder

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Value8

Gerelateerd

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Value8

5,750 15 apr
0,000 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links