Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Sweco aan slag met station Sloterdijk

Gepubliceerd op 2 mei 2019 10:02 | Views: 1.904

Arcadis 17:35

15,69 +0,27 (+1,75%)

AMSTERDAM (AFN) - Ingenieursbureau Sweco gaat de komende jaren voor spoorwegbeheerder ProRail planstudies opstellen en adviseren over station Amsterdam Sloterdijk. Het contract behelst onder meer een technisch ontwerp voor een tiental wissels en het opschuiven van de laaggelegen perrons.

De aanpassingen zorgen er onder meer voor dat er sneller en flexibeler kan worden ingespeeld op mogelijke storingen of vertragingen op het traject Haarlem, Alkmaar en Schiphol. Ook zijn de aanpassingen nodig om de nieuwe hoogfrequente dienstregeling te kunnen rijden tussen Alkmaar en Amsterdam.

Het advieswerk tot en met 2025 omvat onder meer het uitwerken van planstudies, het opstellen van realisatiecontracten en begeleiding in de realisatiefase. Financiële details werden niet bekendgemaakt.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Arcadis 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Arcadis

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare