Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Besluit Boskalis is te begrijpen'

Gepubliceerd op 2 april 2020 10:06 | Views: 3.173

Boskalis 08 jul

17,72 -0,15 (-0,84%)

HAL Trust 08 jul

125,00 -0,60 (-0,48%)

AMSTERDAM (AFN) - Boskalis neemt een begrijpelijk besluit door het dividend te schrappen en de aandeleninkoop op te schorten. Dat meldden KBC Securities en ING in een reactie.

De baggeraar en maritiem dienstverlener neemt de stap uit voorzorg vanwege de coronacrisis. KBC stelt dat het niet echt een noodzaak was, vanwege de zeer sterke financiële positie van het bedrijf, maar dus wel te begrijpen. Verder is het volgens de bank positief dat de werkzaamheden van Boskalis voor een groot deel nog doorgaan. ING zegt niet verrast te zijn dat Boskalis zich focust op het versterken van de buffers want dat doen alle bedrijven nu.

KBC heeft een accumulate-advies met een koersdoel van 22 euro voor Boskalis. Bij ING is het advies buy, met een koersdoel van 26,50 euro. Het aandeel noteerde donderdag omstreeks 09.50 uur een min van 1,5 procent op 16,14 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Boskalis 64% zegt kopen 14 stemmen
HAL Trust 60% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

Boskalis Westminster Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare