Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Omzet Flow Traders stijgt aanzienlijk'

Gepubliceerd op 2 april 2020 10:05 | Views: 6.953

Flow Traders 29 mei

31,52 +1,00 (+3,28%)

AMSTERDAM (AFN) - Beursintermediair Flow Traders kan in het eerste kwartaal een omzet halen die vergelijkbaar is met die van heel 2019. Dat schrijven analisten van KBC Securities die vanwege de aanhoudende marktvolatiliteit nog eens goed naar het aandeel keken. KBC houdt vast aan het koopadvies, maar verhoogde wel het koersdoel naar 33 euro, een stijging van 4 euro.

De marktvorsers voorzien nu voor heel 2020 een omzet van 832 miljoen euro. Voor de rest van het jaar gaan de KBC-analisten uit van aanhoudende onrust op de aandelenmarkten in het tweede kwartaal, maar een rustiger tweede jaarhelft.

Eerder dachten de kenners dat Flow Traders een omzet van 425 miljoen euro zou behalen dit jaar, maar in het eerste kwartaal alleen al denken ze nu dat er 420 miljoen euro binnenkomt. Daarbij is er nog een gerede kans dat de omzet in de eerste drie maanden nog hoger uitkomt.

Het aandeel Flow Traders stond donderdag rond 09.20 uur 1,8 procent lager op 26,80 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Flow Traders 86% zegt kopen 22 stemmen

Gerelateerd

Flow Traders

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
| Omlaag ↓
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare