Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Vertrek bestuurder GrandVision onverwacht'

Gepubliceerd op 2 apr 2019 om 09:29 | Views: 2.429

GrandVision 19 jul

24,68 +0,08 (+0,33%)

HAL Trust 19 jul

137,00 +0,20 (+0,15%)

AMSTERDAM (AFN) - De aankondiging van GrandVision dat financieel directeur Paulo de Castro per 15 mei opstapt komt onverwacht. Dat schrijft KBC Securities in een reactie.

GrandVision kondigde tegelijkertijd aan dat Willem Eelman is voorgedragen als opvolger van De Castro. Volgens KBC is het nieuws van zijn vertrek een ,,totale verrassing''. Hij gaat andere carrièremogelijkheden najagen, aldus een verklaring van het optiekconcern.

KBC denkt dat de overgang voor de nieuwe financieel directeur soepel zal verlopen aangezien Eelman al sinds 2011 als commissaris bij GrandVision is betrokken en veel relevante ervaring heeft.

Het advies voor GrandVision is hold, met een koersdoel van 20 euro. Het aandeel noteerde dinsdagochtend kort na opening 0,3 procent hoger op 19,55 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
HAL Trust 100% zegt kopen 3 stemmen
GrandVision 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

GrandVision

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord