Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuwe financieel directeur voor GrandVision

Gepubliceerd op 2 april 2019 08:31 | Views: 2.483

GrandVision 13 aug

23,40 +0,10 (+0,43%)

HAL Trust 13 aug

114,00 -1,60 (-1,38%)

SCHIPHOL (AFN) - Optiekconcern GrandVision krijgt een nieuwe financieel directeur. De huidige financiële man Paulo de Castro stapt op 15 mei op en het bedrijf heeft Willem Eelman voorgedragen als zijn opvolger. Voor de benoeming wordt op de dag in kwestie een bijzondere aandeelhoudersvergadering bijeengeroepen.

De Castro werkt al zeven jaar voor het moederconcern van onder meer optiekketen Pearle. Topman Stephan Borchert bedankt hem voor zijn inspanningen en hulp bij het aanscherpen van de strategie van het bedrijf.

Beoogd opvolger Eelman is de voormalige financieel- en transformatiedirecteur van kledingketen C&A Europe. Ook werkte hij in het verleden voor Unilever. Eelman zit daarnaast al sinds 2011 in de raad van commissarissen van GrandVision. Uit dat orgaan treedt hij nu per direct terug. Zijn taken als commissaris worden voorlopig waargenomen door de andere andere commissarissen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
HAL Trust 100% zegt kopen 2 stemmen
GrandVision 100% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

GrandVision

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare