Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Insinger en Gilissen vormen InsingerGilissen

AMSTERDAM (AFN) - Zakenbanken Theodoor Gilissen en Insinger de Beaufort gaan na hun beoogde fusie verder als InsingerGilissen. Dat werd maandag bekendgemaakt.

Het moederbedrijf van Theodoor Gilissen, KBL European Private Bankers, maakte vorig jaar april bekend Insinger de Beaufort over te nemen. Die transactie is nu afgerond, waardoor werk kan worden gemaakt van de fusie tussen Theodoor Gilissen en Insinger. Die fusie vindt naar verwachting medio dit jaar plaats.

Het in 1881 opgerichte Theodoor Gilissen heeft ruim tweehonderd werknemers, in vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Groningen en Rotterdam. De bank, waarvan het moederbedrijf sinds 2011 eigendom is een investeringsvehikel van het vorstenhuis van Qatar, beheert een vermogen van ruim 12 miljard euro.

Insinger heeft een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1779 en heeft zo'n 230 mensen in dienst in vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Londen. Insinger heeft een beheerd vermogen van iets meer dan 10 miljard euro.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links