Login
 

'TMG boekt lasten reorganisatie in 2016'

Gepubliceerd op 2 jan 2017 om 09:21 | Views: 2.965

TMG 09:00

6,00 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Telegraaf Media Groep (TMG) meldde kort voor het einde van het jaar dat het banen schrapt bij Holland Media Combinatie (HMC). Dat duidt er volgens analisten van KBC Securities op dat de lasten van die ingreep nog in 2016 worden genomen.

TMG maakte op oudjaarsdag bekend dat bij de regionale redacties van HMC 45 banen verdwijnen. Het dochterbedrijf is uitgever van titels als Haarlems Dagblad, Noordhollands Dagblad, Leidsch Dagblad en Gooi- en Eemlander.

Exclusief de verkochte activiteiten van Sky Radio Group voorspelt KBC voor heel 2016 een omzet voor TMG van 426 miljoen euro. Daarbij zal het bedrijfsresultaat (rebitda) uitkomen op 23 miljoen euro.

KBC handhaafde zijn hold-advies voor TMG met een koersdoel van 5,25 euro, gelijk aan het bedrag dat het Vlaamse Mediahuis voor het bedrijf wil betalen. Het aandeel TMG was maandag op het Damrak onveranderd 4,75 euro waard.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
TMG 80% zegt verkopen 5 stemmen

Gerelateerd

Telegraaf Media Groep

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links