Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kemper kleiner in Alumexx

AMSTERDAM (AFN) - W.L. Kemper heeft zijn belang in Alumexx verkleind. Dat bleek zaterdag uit een melding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Kemper heeft nu een kapitaalbelang en stemrecht van 19,48 procent. Dat was eerder nog 24,99 procent, zo valt op te maken uit de registers van de toezichthouder. Het belang wordt middellijk gehouden via MountainShield Capital Fund.

Lees over dit aandeel ook

  1. 05 feb Alumexx gaat flink uitbreiden
  2. 09 jan Update: Delisting groepje smallcaps gestaakt 7

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ALUMEXX N.V.

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 1 december 2018 12:12
    Als echte metaalman heb ik hem ook even gehad,maar ik ben blij dat ik hem maar gauw weer opgeruimd heb,want hij is daarna in de vrije val naar beneden gegaan,mischien is het nu wel weer een prima instapmoment!
    Geen slecht weekje voor mij,amsterdam schreef+ 1,1%,ik had meer dan het dubbele,+ 2,4%,mijn schaduw kon de aex niet verslaan.
    Drama amg,zorgde deze week voor een leuk herstel,ook besi gaf a'dam slaag,+1,32%,helaas beet aperammetje weer heel diep in het stof,door die achterlijke pieff van abn,die man had zeker een jaar aan de riviera gelegen,op kosten van de abn klanten,hij verlaagde een antiek koersdoel van 50€,naar 29€,paniek op de beurs,aperam massaal in de kliko,schijnbaar had dit stromannetje niets gelezen van de tesla topman,die van de week bekend maakte,dat er een nieuwe generatie elektrische autobatterijen aankomt,met als hoofdbestandsdeel;nikkel,er zal een vraag naar dit metaal komen,die de produktie ver gaat overtreffen,dit moet alle bedrijven die met nikkel te maken hebben,toch als muziek in de oren klinken,dus ook mijn zwaar geplaagde aperammetje,ik heb van schrik hem stevig bijgekocht op 24,50€,de eerste winst is vast binnen,nu ja dat mag nu ook wel een keer!op naar de 30€!!
    Zal maandag,dan toch de eindejaarrally van start gaan??
    Dat hangt helemaal van vriendje trump af,als hij nu ook eens,net als met mexico en canada een leuke deal met de spleetogen gaat sluiten,dan word het dik feest in december.
    Vandaag de tuin verder winterklaar maken,want het is al wel de laatste maand van het jaar.
    Morgen genieten van de heerlijke boodschap van advent,de komst,vn de Schoonste der mensenkinderen,mijn lieve Heiland,te gelijk ook uitzien naar Zijn wederkomst,het is 5 voor 12 op de wereldklok,Israel keert massaal terug naar het beloofde land,het Evangelie is in heel de wereld gepredikt en de vraag van de Heere Jezus is aktueler dan ooit;als Ik terugkom,zal Ik dan nog geloof op de aarde vinden??
    Maandag hoop ik op zeer dikke pret en zo niet,dan denk ik dat de schade wel meevalt,dan zal het wel zijn; ze hieven een glas,deden een plas en lieten alles zo als het was,want een negatief scenario,is al heel dik ingeprijst!Sjaloom!!!
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

ALUMEXX N.V.

1,400 17:21
+0,030 +2,19%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links