Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Inhuur personeel drukt marges Ordina'

Gepubliceerd op 1 nov 2018 om 09:55 | Views: 5.061

Ordina 17 jan

2,00 +0,02 (+0,91%)

AMSTERDAM (AFN) - Het aangepaste bedrijfsresultaat (ebitda) van Ordina was minder hoog dan gedacht. Dat concludeert een analist van ING na bestudering van de kwartaalresultaten van de automatiseerder.

Ordina had last van hogere kosten door de inhuur van personeel, met name in Nederland. Het bedrijf heeft al tijden moeite om het personeelsbestand aan te vullen, al is het daar in het derde kwartaal wél enigszins in geslaagd. Dat was dan ook een lichtpuntje volgens de marktkenner, die verder waarschuwde dat de inhuur van externen de marges onder druk zet.

ING heeft een koopadvies met een koersdoel van 2,20 euro voor Ordina. Het aandeel stond omstreeks 09.45 uur 1,1 procent hoger op 1,70 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ordina 50% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

Ordina

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
De opa van Juul
0
ING heeft weer een open deur gevonden. Inhuur externen zet de marges onder druk!!! Gelukkig wisten we dat nog niet dus dank aan deze scherpe analyse.
Paar regels verder zeggen ze dat Ordina er enigszins in is geslaagd om eigen personeel aan te nemen. Dat noemt men dan een klein lichtpuntje, terwijl dat juist het doel moet zijn en zij er dus schijnbaar in een zeer moeilijke markt ook in slagen.
Dus koers zal wel weer in het rood knallen
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links