Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Omzetgroei voor technologiebedrijf TKH

Gepubliceerd op 1 nov 2018 om 07:59 | Views: 3.545

TKH 11 okt

46,90 0,00 (0,00%)

HAAKSBERGEN (AFN) - Technologieconcern TKH Group heeft de winst en de omzet in het derde kwartaal zien groeien. Dat kwam naar voren uit een handelsbericht van de onderneming.

TKH zette een kwartaalwinst in de boeken van 24,5 miljoen euro. Dat was een jaar eerder nog 22,7 miljoen euro. De opbrengsten stegen met 4,2 procent naar 389,5 miljoen euro. Op autonome basis dikte de omzet met 4 procent aan.

Bij het segment Telecom Solutions was sprake van een autonome omzetgroei van 1,4 procent, bij Building Solutions van 3,2 procent en bij Industrial Solutions van 5,4 procent. Het bedrijfsresultaat (ebita) van de onderneming als geheel steeg met bijna 10 procent tot 40 miljoen euro. Daarbij was sprake van een groei van dit resultaat bij alle segmenten.

TKH handhaafde donderdag de verwachting voor heel het jaar. Het bedrijf rekent nog steeds op een winst tussen de 116 miljoen euro en 122 miljoen euro. Dat was een jaar geleden nog 95,6 miljoen euro. ,,De prognose voor de winst voor het gehele jaar betekent dat we een goed vierde kwartaal tegemoet kunnen zien'', aldus topman Alexander van der Lof. De orderportefeuille is bovendien goed gevuld.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
TKH 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

TKH Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links