Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Gemengde signalen van URW'

Gepubliceerd op 1 augustus 2019 10:20 | Views: 3.179

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 03 apr

45,22 -4,50 (-9,05%)

AMSTERDAM (AFN) - Vastgoedconcern Unibail-Rodamco-Westfield (URW) presenteerde bij zijn halfjaarresultaten punten die positief zijn, maar ook cijfers die voor minder optimisme zorgen. Dat concluderen analisten van ING na het halfjaarbericht van het bedrijf.

Volgens de marktvorsers waren de verkoopcijfers bij hurende winkeliers sterk. De vergelijkbare nettohuurinkomsten op het Europese vasteland bleven daarentegen achter bij de prognoses die URW begin dit jaar gaf. Waar de vastgoedinvesteerder voor heel 2019 op 3 procent groei rekent, bleef de stijging in de eerste zes maanden op 2,1 procent steken. Daarnaast is de toegenomen leegstand een punt van zorg bij ING, evenals de gedaalde nettovermogenswaarde per aandeel.

Al met al zien analisten van ING in de halfjaarcijfers van URW geen reden om hun beleggingsadvies aan te passen. Ze hanteren een hold-advies bij een koersdoel van van 121 euro. Het aandeel noteerde donderdag omstreeks 10.05 uur 0,5 procent hoger op 121,55 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 90% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare