Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Twee mogelijke aanjagers voor Altice'

Gepubliceerd op 1 juli 2019 08:55 | Views: 3.845

ALTICE EUROPE N.V. 11:34

3,74 -0,13 (-3,33%)

AMSTERDAM (AFN) - Telecom- en kabelbedrijf Altice Europe kan komende maand uitkijken naar mogelijk twee positieve ontwikkelingen. Dat verwacht een analist van Goldman Sachs, die een koopadvies op het in Amsterdam genoteerde aandeel hanteert.

Allereerst neemt de omzet in Frankrijk mogelijk toe. Verder wordt een beslissing verwacht over de verkoop van het Portugese glasvezelnetwerk van het bedrijf. Die verkoop kan ook de verkoop van andere bezittingen in een stroomversnelling brengen. Eerder werd in Franse media videoreclamedienst Teads van Altice genoemd als mogelijke verkoopkandidaat.

Het aandeel Altice sloot vrijdag op 3,16 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ALTICE EUROPE N.V. 73% zegt kopen 11 stemmen

Gerelateerd

ALTICE EUROPE N.V.

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 8 AnalytischDenker 1 juli 2019 10:13

  Wat een ontzettend corrupte bende zijn die zakenbanken toch.

  Goldman Sachs vangt jaarlijks tientallen miljoenen aan zakenbankfees van Altice door plaatsing van leningen, derivaten, optieconstructies voor Patrick Drahi etc.

  In ruil daarvoor zijn ze niet te beroerd om zo nu en dan een koopadviesje er in te gooien. Zelfde als Deutsche Bank.

  In het eerste kwartaal van 2019 was de omzet van Altice Europe gedaald. Tegenwoordig doen Altice en de zakenbanken alsof Altice alleen maar uit Frankrijk bestaat en worden in de doelstellingen Portugal, Israel en Dominicaanse Republiek maar even vergeten.

  Altice Europe heeft ieder kwartaal een negatieve cashflow uit normale bedrijfsuitoefening (veroorzaakt door de torenhoge rentelasten) en kan dat alleen maar redden door assets te verkopen. Dat levert nu tijdelijke verlichting, maar in de toekomst zal de Ebitda dalen als gevolg van terughuurverplichtingen.

  Sommige beleggers lijken te denken dat Altice assets verkoopt aan totaal naïeve tegenpartijen die geen rendement willen maken op die assets.

3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare