Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Beter Bed stelt benoeming twee nieuwe commissarissen voor

Gepubliceerd op 1 april 2020 22:36 | Views: 1.434

Beter Bed 11:57

4,00 +0,13 (+3,23%)

UDEN (AFN) - Beddenfabrikant Beter Bed wil Barbara van Hussen en Maaike Schipperheijn benoemen in de raad van commissarissen. Beiden zouden voor een periode voor vier jaar benoemd moeten worden, aldus de onderneming.

Advocate Van Hussen is onder meer partner bij JanssenBroekhuysen Advocaten. Schipperheijn was recentelijk actief als bestuurder van Euroports. Eerder werkte ze onder meer in managementfuncties bij Shell. Aandeelhouders beslissen tijdens de vergadering van 13 mei over de benoemingen.

Vanwege de maatregelen die zijn genomen naar aanleiding van het coronavirus verzoekt Beter Bed aandeelhouders met klem de vergadering niet persoonlijk bij te wonen, maar deze via de live webcast te volgen. Stemmen kan door middel van een schriftelijke of elektronische volmacht met steminstructies.

Na de vergadering treedt Huub Vermeulen terug als commissaris. Verder meldde Beter Bed dat de analistenbijeenkomst die voor 13 mei stond gepland is opgeschort.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Beter Bed 67% zegt kopen 9 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare