Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

SnowWorld breidt uit tot zeven locaties

ZOETERMEER (AFN) - Uitbater van skihallen SnowWorld breidt uit naar zeven locaties. Het bedrijf achter de skihallen in onder meer Landgraaf en Zoetermeer neemt branchegenoot SIS Leisure Group over, waardoor ook de skihallen in Rucphen en Terneuzen en een indoor-skydive in Roosendaal aan het lijstje met vestigingen worden toegevoegd.

Topman Wim Hubrechtsen van SnowWorld zegt dat zijn bedrijf door de deal een landelijke spreiding krijgt. ,,En met de vestigingen Rucphen en Terneuzen kunnen we ook een groot deel van Vlaanderen bereiken.''

Door de overname voegt SnowWorld tevens activiteiten toe die het eerder nog niet exploiteerde, zoals skydiven. Bij de locatie in Rucphen hoort verder een indoor icekartbaan. Er is geen overnamebedrag van de deal naar buiten gebracht. SnowWorld financiert de overname volledig uit de ruimte in de kredietlijn die het bedrijf eind 2018 met KBC Bank en Belfius heeft afgesloten.

Naast de hallen in Nederland heeft SnowWorld ook een belang in het Alpenpark Neuss in Duitsland. De onderneming is naar eigen zeggen marktleider op het gebied van indoor-wintersport in Europa.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links