Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
Beursblik: ING verhoogt koersdoel KPN
Beeld: KPN

Beursblik: ING verhoogt koersdoel KPN

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft woensdag het koersdoel voor KPN verhoogd van 3,50 naar 3,70 euro met handhaving van het Houden advies. Dit bleek uit een rapport van de bank.

ING verhoogde de taxaties voor de winst per aandeel met 1 tot 3 procent voor de periode 2024 tot en met 2026 na de recente resultaten, transacties en het vooruitzicht op vermoedelijk nog meer deals.

"De sterren staan al een paar jaar goed voor KPN", aldus analist David Vagman. Als gevolg wordt het aandeel inmiddels gezien als een van de veiligere Europese telecombedrijven. "Maar dat betekent niet dat het volledig rustig is op de Nederlandse telecommarkt."

ING verwacht dat er meer deals in het vat zitten, nadat Glaspoort recent nog een deal sloot om 200.000 glasvezelaansluitingen van de netwerken van Delta over te nemen. KPN kocht Youfone en is bezig om samen met pensioenfonds ABP een samenwerking vorm te geven voor mobiele netwerken. Ongeveer 3.800 mobiele zendmasten en daklocaties van KPN, NOVEC en Open Tower Company worden ondergebracht in een nieuwe onderneming. "Slimme zetten", oordeelde Vagman.

Het aandeel KPN steeg woensdag met 0,6 procent tot 3,56 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. Beursblik: cijfers KPN conform verwachting
  2. KPN krijgt met TowerCo ook grip op het mobiele netwerk

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
KPN kopen verkopen

100% zegt kopen

4 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.