Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
Veon geeft nieuwe doelen af
Beeld: VEON

Veon geeft nieuwe doelen af

(ABM FN-Dow Jones) Veon heeft voor 2027 de nieuwe ambities geformuleerd in aanloop naar de beleggersdag vandaag in Dubai. Dit meldde het Russische telecombedrijf met een notering aan het Damrak donderdag.

Tussen 2023 en 2027 wil de firma een jaarlijkse, samengestelde omzetgroei, uitgedrukt in lokale valuta, realiseren van 16 tot 19 procent. De EBITDA moet jaarlijks zelfs 19 tot 22 procent stijgen. 

Voor de EBITDA-marge mikt Veon tegen 2027 op een stijging van 3 procentpunt bij een vrije kasstroom van 900 miljoen tot 1 miljard dollar.

Sinds 2021 realiseerde Veon jaarlijks gemiddeld een omzetstijging van 15,4 procent en een EBITDA-groei van 14,8 procent. In dollars zag de onderneming de omzet juist gemiddeld met 1,7 procent dalen. De EBITDA-marge maakte sinds 2021 een pas op de plaats. De kasstroom kwam in 2023 uit op 434 miljoen dollar.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. Veon krijgt opnieuw uitstel van Nasdaq
  2. Veon ziet omzet aantrekken

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
VEON kopen verkopen

100% zegt kopen

3 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.