Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
Beursblik: Kepler verlaagt koersdoel Onward
Beeld: Onward Medical

Beursblik: Kepler verlaagt koersdoel Onward

(ABM FN-Dow Jones) Kepler Cheuvreux heeft het koersdoel voor Onward Medical verlaagd van 14,00 naar 12,30 euro, maar met behoud van het koopadvies, na de eerstekwartaalcijfers. Dit bleek donderdag uit een analistenrapport van Kepler.

Bij de eerstekwartaalcijfers was het belangrijkste cijfer de kaspositie die ruimte biedt voor ontplooiing van activiteiten tot medio 2025, wat voldoende is om de initiële lancering van ARC-EX in de Verenigde Staten te ondersteunen, aldus Kepler.

De nieuwe analist van Kepler die het aandeel volgt, blijft positief over het medtechbedrijf en zijn neurostimulerende technologieën, die de levens van duizenden mensen met ruggengraatletsel ingrijpend kunnen veranderen.

Het grootste punt van zorg is de omvang en het gebrek aan commerciële ervaring van Onward, die het uitdagend kunnen maken om marktkansen te grijpen en de aandacht op de producten te vestigen, aldus de analist.

De grote aanjager voor het aandeel wordt dit jaar de goedkeuring van ARC-EX in de VS, die wordt verwacht in het begin van het vierde kwartaal of aan het einde van het derde kwartaal. Hierna kan een nieuwe financieringsronde worden verwacht, voorziet Kepler.

Het aandeel Onward Medical steeg donderdag 1,5 procent naar 5,28 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. Onward Medical kondigt publicatie in Neuromodulation aan
  2. Onward sluit nieuwe lening af

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ONWARD MEDICAL kopen verkopen

50% zegt kopen

2 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.