Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Berenberg zet Renewi op de kooplijst

Berenberg zet Renewi op de kooplijst
Beeld: Renewi

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg gaat het aandeel Renewi volgen met een koopadvies en een koersdoel van 7,10 pond. Dit maakte de zakenbank woensdag in een rapport bekend.

Renewi is een toonaangevende leverancier van recycling- en managementdiensten, grotendeels in de Nederlandse en Belgische markt. In deze markten is Renewi "met een aanzienlijke afstand" marktleider, aldus Berenberg.

De analisten vinden dat de huidige lage waardering vanwege zogenaamde legacy-kwesties en hogere grondstofprijzen overdreven is en kansen biedt voor geduldige beleggers.

Renewi heeft niet alleen zeer goede vooruitzichten voor de middellange termijn, maar er zijn ook strategieën voor de korte termijn die de winsten kunnen verhogen, aldus de zakenbank.

Berenberg houdt er rekening mee dat de komende jaren de kaspositie zal groeien, als de problemen uit het verleden naar de achtergrond zullen verdwijnen.

Het aandeel Renewi sloot dinsdag in Londen op 5,00 pond.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
RENEWI 77% zegt kopen 13 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

RENEWI

6,900 04 dec
-0,100 -1,43%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links