Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

CM.com lanceert platform voor kunstmatige intelligentie

CM.com lanceert platform voor kunstmatige intelligentie
Beeld: CM.com

(ABM FN-Dow Jones) CM.com heeft zijn nieuwe platform voor generatieve kunstmatige intelligentie (AI) gestart bij tien van zijn voornaamste klanten. Dat maakte het bedrijf donderdag bekend.

"CM.com heeft hard gewerkt om zijn AI-capaciteiten te integreren. Met de komst van generatieve AI, aangedreven door grote taalmodellen, kondigt CM.com een nieuw hoofdstuk aan in zijn inspanningen op het gebied van kunstmatige intelligentie", zei Jeroen van Glabbeek, CEO en medeoprichter van CM.com donderdag.

De AI-assistenten in dit platform geven medewerkers van bijvoorbeeld klantenservice-afdelingen suggesties en alternatieven, waardoor deze geen informatie meer hoeven op te zoeken, alvorens de vraag van de klant te kunnen beantwoorden.

CM.com is met een select aantal bedrijven waaronder Vattenfall, Pathé, Vacansoleil, Eluscious en Yoursurprise overeengekomen dat zij dit nieuwe instrument gaan gebruiken voor hun verkoop-, marketing- en klantenservicediensten. CM.com verwacht dat dit aantal in de komende 12 maanden verder zal toenemen.

Financiële details meldde CM.com niet.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
CM.COM 87% zegt kopen 15 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
 1. Nuchtere Kijk Op 22 juni 2023 11:24
  www.techzine.nl/nieuws/analytics/5253...

  Het is te hopen dat men in Den Haag/Brussel ook wakker wordt en dat dit soort mooie bedrijven niet het land/continent gaan verlaten.

  Of erger, dat het in NL & Europa weer TE lang gaat duren en dat zo deze NIET te stoppen ontwikkeling, voornamelijk weer te veel in alleen buitenlandse handen terecht komt. (We weten wat het is om TE afhankelijk te worden van alleen buitenlandse spelers)

  www.computable.nl/artikel/nieuws/fint...

  www.agconnect.nl/artikel/fintechs-ple...
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

CM.COM

8,600 17:35
+0,070 +0,82%
Premium

CM.com zet een stap in de goede richting

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links