Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Shell verkoopt deel retailactiviteiten

Shell verkoopt deel retailactiviteiten

(ABM FN-Dow Jones) Shell wil zijn retailactiviteiten op het vlak van energie voor thuisgebruik in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk verkopen en het verkoopproces is al in gang gezet. Dit meldde de energiereus dinsdagmiddag.

Noch de zakelijke groothandelsactiviteiten en de activiteiten voor levering aan klanten in het midden- en kleinbedrijf onder de merknaam Shell Energy, noch de retailactiviteiten voor energie voor thuisgebruik buiten Europa vallen onder de mogelijke desinvestering.

De energiemaatschappij wil in de komende maanden tot een akkoord komen met een koper, waarbij de afronding afhankelijk is van de gebruikelijke wettelijke en andere goedkeuringen.

Shell zei dat er tijdens het verkoopproces niets verandert voor haar klanten.

"Wij zetten ons in om zowel klanten als medewerkers te ondersteunen en de belangen van klanten tijdens deze periode te beschermen, en om te zorgen voor een naadloze overdracht aan een koper die aan zijn verplichtingen kan voldoen, inclusief ons voornemen om de werkgelegenheid te maximaliseren", aldus het bedrijf.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
SHELL PLC 100% zegt kopen 12 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

SHELL PLC

30,425 12:26
+0,010 +0,03%
Premium

Shell verwent zijn aandeelhouders

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links