Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Video: dieptepunt recessie nog niet in zicht

Video: dieptepunt recessie nog niet in zicht
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De recessie waar iedereen het alsmaar over heeft, die is er inmiddels wel degelijk en het zal nog een stuk erger worden. Dit zei Chief Investment Strategist Lukas Daalder van BlackRock Nederland voor de camera van ABM Financial News.

Daalder verwijst daarbij met name naar de twee kwartalen van negatieve groei voor de Duitse economie. Wellicht op het eerste gezicht niet iets om echt wakker van te liggen, maar het feit dat vooral de Duitse consument het laat afweten in combinatie met steeds meer rapporten die erop wijzen dat de Duitse economie het moeilijk heeft, "is niet iets wat je zo maar naast je neer moet leggen", aldus Daalder.

Ook het feit dat het Verenigd Koninrkijk er heel zwak voor staat, draagt eraan bij dat de strateeg zich zorgen maakt over de rest van Europa.

Klik hier voor: dieptepunt recessie nog niet in zicht

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 M357 2 juni 2023 14:00
    Wat een onzin! Vooruit op wat? Verdere renteverhogingen want die komen er echt? AEX was 635 bij een rente van 0% nu staat de rente in de US boven de 5% en in Europa rond de 3,5% en nu staat de AEX op de 762 .Wat denk je dat die hogere rente met de consumentenbestedingen en de bedrijfswinsten gaat doen? Die gaan beide naar beneden en de beurs dus ook want wij glijden zo een recessie in voor zover wij er al niet inzitten.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links