Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Update: B&S zit zonder accountant

Update: B&S zit zonder accountant
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) B&S heeft momenteel geen accountant, nadat het contract met Deloitte eerder dit jaar afliep, en het bedrijf nog in gesprek is met twee "serieus geïnteresseerde" kandidaten. Dit bleek tijdens de aandeelhoudersvergadering van B&S, gehouden in Luxemburg.

B&S hoopt deze zomer de nieuwe accountant te kunnen presenteren en daarvoor zal een extra aandeelhoudersvergadering worden georganiseerd.

Op de aandeelhoudersvergadering van maandag werden verder alle agendapunten goedgekeurd, aldus de onderneming. Dit betekent dat het dividendvoorstel van 0,12 euro per aandeel B&S over 2022 aan de aandeelhouders wordt uitgekeerd rond 4 juli van dit jaar. Het aandeel B&S noteert op 24 mei ex-dividend.

De raad van commissarissen bestaat na maandag uit vier leden: Derk Doijer, Bert Tjeenk Willink, Leendert Blijdorp en Kim Smit. Er wordt nog gezocht naar één commissaris. B&S hoopt deze vacante plek snel te kunnen invullen, liefst door een vrouw.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
B&S Group SA 62% zegt kopen 26 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

B&S Group SA

3,510 13:22
-0,050 -1,40%
Premium

Heeft B&S Group te veel schuld?

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links