Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Liontown slaat derde overnamebod Albemarle af

Liontown slaat derde overnamebod Albemarle af
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De Australische lithiumproducent Liontown Resources heeft een ongevraagd overnamebod van Albemarle Corp van 5,5 miljard Australische dollar, of omgerekend 3,4 miljard euro, afgeslagen, omdat het te laag is. Dit maakte de overnameprooi dinsdag bekend.

Het overnamevoorstel van 2,50 Australisch dollar per aandeel is het derde bod van Albemarle sinds oktober. Eerder sloeg Liontown ook al biedingen van 2,20 en 2,35 Australische dollar per aandeel af.

Het nieuwe overnamevoorstel is opportunistisch en zou de potentie van het Kathleen Valley project in West-Australië niet op waarde schatten, volgens Liontown.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
LIONTOWN RESOURCES LTD

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Kruimeldief 28 maart 2023 18:08
    Er is één aandeel in Amsterdam dat in Lithium en Vanadium en nog meer belangrijke stoffen doet die de EU (Timmermans) graag binnenboord wil houden i.v.m. de energietransitie: AMG op de AMX genoteerd.
    Check de AMG-site eens en geniet. Daarna wil je misschien morgen snel kopen, want overmorgen is er een Capital Market Day en dan kan het maar zo zijn, dat anderen je voor zijn geweest en de koers…
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

LIONTOWN RESOURCES LTD

1,699 01 jun
-0,011 -0,61%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links