Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

KPN vult raad van bestuur aan

KPN vult raad van bestuur aan
Beeld: KPN

(ABM FN-Dow Jones) KPN draagt Chantal Vergouw en Wouter Stammeijer voor als nieuwe bestuursleden. Dit maakte het telecombedrijf maandagochtend bekend.

Vergouw zal aan het hoofd komen te staan van het zakelijke segment van KPN, terwijl Stammeijer de rol van Chief Technology & Digital Officer zal bekleden. Babak Fouladi en Jean-Pascal van Overbeke zullen terugtreden uit hun posities.

Marieke Snoep wordt bovendien verantwoordelijk voor de consumentenmarkt van KPN. Zij is al sinds 2019 lid van de raad van bestuur en was voorheen verantwoordelijk voor het zakelijke segment. 

"Met de voorgenomen benoemingen zorgt KPN er voor dat een daadkrachtig, deskundig en divers team de volgende fase van de ambitieuze strategie Accelerate to Grow succesvol kan uitvoeren", aldus het telecombedrijf.

Van Overbeke treedt vanwege persoonlijke omstandigheden terug uit de raad van bestuur, maar hij blijft tot april 2024 aan als strategisch adviseur van de board.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
KPN 83% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

KPN Koninklijke

3,156 12:10
-0,028 -0,88%
Premium

KPN houdt vast aan jaarprognose

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links