Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Galapagos presenteert nieuwe data filgotinib bij colitis ulcerosa

Galapagos presenteert nieuwe data filgotinib bij colitis ulcerosa

(ABM FN-Dow Jones) Galapagos zal nieuwe data presenteren op het jaarlijkse congres van de European Crohn's and Colitis Organization (ECCO) dat plaatsvindt van 1 tot en met 4 maart 2023. Dit meldde het farmabedrijf maandagavond.

In een aantal abstracts zullen analyses uit het SELECTION-programma met filgotinib worden gepresenteerd, aldus Galapagos.

"Deze omvatten nieuwe analyses van de langetermijn-uitbreidingsstudie die de veiligheid en werkzaamheid van filgotinib bij CU gedurende bijna vier jaar evalueert", aldus het bedrijf.

Gegevens uit de SELECTIONLTE-studie toonden onder meer aan dat 200 milligram filgotinib tot ongeveer vier jaar symptomatische remissie behield. Het veiligheidsprofiel "was over het algemeen consistent met het veiligheidsprofiel uit eerdere SELECTION-studies, waarbij geen nieuwe veiligheidssignalen zijn waargenomen", aldus het bedrijf.

Galapagos komt ook met een analyse "van het langdurig voordeel van filgotinib bij CU; een analyse die factoren onderzoekt die zijn geassocieerd met partial Mayo Clinic Score (pMCS) over time; en analyses van het effect van filgotinib op bloedarmoede bij CU-patiënten", zei het bedrijf maandag.

Daarnaast zal Galapagos gegevens presenteren van vijf Fase 2/3-onderzoeken en twee langetermijn-uitbreidingsstudies van filgotinib "om meer inzicht te krijgen in het veiligheidsprofiel van filgotinib bij CU en reumatoïde artritis (RA)", aldus het bedrijf.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Galapagos 56% zegt kopen 18 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 6 Kees1 1 maart 2023 12:41
  quote:

  silverbullet schreef op 28 februari 2023 11:44:

  "Pappen en nathouden" strategie voor de aandeelhouder ?
  Nee, zeker niet.
  Het is een krachtige streep naar de nul.
  Drie jaar geleden was de koers EUR 192. Een jaar geleden was de koers EUR 58. Vandaag is het EUR 34.
  Rijd eens over de A44 van Den Haag naar Amsterdam. Kijk bij de afrit Leiden naar links. Dan zie je waar het geld van de aandeelhouders blijft.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Galapagos

39,500 30 mei
-0,840 -2,08%
Premium

Bij Galapagos ontbreekt houvast voor beleggers

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links