Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kepler verhoogt koersdoel Besi

Kepler verhoogt koersdoel Besi
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Kepler Cheuvreux heeft het koersdoel voor BE Semiconductor Industries verhoogd van 80,00 naar 85,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling. Dit bleek donderdag uit een rapport van analist Ruben Devos.

Devos wees op de "verrassend" sterke ordergroei van Besi in de laatste maanden van 2022. En dat is doorgaans een goede indicatie voor de trends in het volgende jaar, merkte hij op. Maar de veranderingen in het ordergedrag van klanten is Devos niet "kristalhelder". Angst voor opnieuw verstoringen in de aanvoerketen hebben het ordergedrag wellicht beïnvloed, aldus de analist. En ook de langere doorlooptijd van orders voor hybrid bonding speelde wellicht een rol.

Devos liet zijn taxaties min of meer ongemoeid voor 2023, maar verhoogde wel zijn raming voor de winst per aandeel Besi op middellange termijn met 10 procent. De omzettaxaties van Kepler zitten 5 tot 10 procent boven de consensus.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BESI 86% zegt kopen 21 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

BE Semiconductor Industries

103,650 11:11
+0,600 +0,58%
Premium

Besi verrast met hoge marges en positieve outlook

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links