Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Sterke resultaten ASR'

'Sterke resultaten ASR'
Beeld: ASR

(ABM FN-Dow Jones) ASR Nederland heeft in 2022 sterke resultaten geboekt. Dit stelde analist Jason Kalamboussis van ING woensdag.

Kalamboussis wees onder meer op de resultaten uit Niet-leven, die 5 procent hoger uitvielen dan verwacht. Verder waren het dividend per aandeel, de solvabiliteit en de operationele kapitaalaanwas conform verwachting. "Hier mist mogelijk een sterke aanjager voor de koers”, aldus de analist.

"Al met al denken we dat de resultaten een sterke basis vormen voor de combinatie met Aegon Nederland in de tweede helft van dit jaar en bevestigen de consistentie in het overtreffen van de eigen doelen."

ING heeft een koopadvies op ASR met een koersdoel van 47,00 euro. Het aandeel steeg woensdag met 0,6 procent tot 43,23 euro.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ASR Nederland 80% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. G.errit@ 22 februari 2023 20:45
    Ja 30 jaar premie betaald voor verzekeringen, gegarandeerd 4% per jaar, nu komt het tot uitkeren en dan kom ik tot maximaal tot 2% ging bij ING nog beroerder had ik net mijn inleg terug, sparen voor de kinderen als ze gingen studeren.
    In 2008 stond het aandeel ING op 2 euro, nu bijna 600% erbij, je kan beter aandelen van deze bedrijven kopen dan heb ieder jaar een dividend van 4% en dan nog de koersstijging, maar ja.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

ASR Nederland

39,600 17:35
-0,400 -1,00%
Premium

Jaarcijfers ASR om door een ringetje te halen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links