Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Flow Traders rondt aanpassing structuur af

Flow Traders rondt aanpassing structuur af
Beeld: Flow Traders

(ABM FN-Dow Jones) Flow Traders heeft de aanpassing van haar holdingstructuur afgerond. Dit meldde de flitshandelaar vrijdagavond.

Als gevolg van de aanpassing van de holdingstructuur is de topholding van Flow Traders nu Flow Traders Ltd.

De aandelen Flow Traders zullen genoteerd blijven aan Euronext Amsterdam onder dezelfde ticker (FLOW). Vanaf de opening van de markt op 16 januari 2023 zal de handel in aandelen Flow Traders Ltd. van start gaan, aldus het bedrijf, dat eerder al meldde dat er operationeel niets verandert.

In oktober kondigde het bedrijf aan de vennootschappelijke structuur te willen veranderen met de oprichting van een houdstermaatschappij op Bermuda.

In overeenstemming met de wetgeving van Bermuda heeft Flow Traders Ltd. een monistische bestuursstructuur, bestaande uit uitvoerend bestuurders en niet-uitvoerend bestuurders.

Gezien de toegenomen tijdsbesteding die van een lid van een one-tier board wordt verwacht en rekening houdend met haar nieuwe uitvoerende en andere niet-uitvoerende taken, is Ilonka Jankovich teruggetreden als lid van de raad van commissarissen, meldde Flow Traders vrijdag verder.

De RvC is reeds op zoek gegaan naar een nieuwe onafhankelijke niet-uitvoerend bestuurder om toe te treden tot het bestuur van Flow Traders Ltd, aldus het bedrijf.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Flow Traders 100% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Flow Traders

25,700 11:12
-0,420 -1,61%
Premium

Sterk eindschot voor Flow Traders

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links