Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Basic-Fit haalt doelstellingen

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 7 MOEdig Voorwaarts 29 december 2022 09:33
  Echt knap!

  Volgens de taxaties van analisten zou Bfit zo maar 10 tot 15 cent per aandeel verdiend kunnen hebben in 2022. Op €24 lijkt het aandeel dan niet duur. Zeker gezien de gouden bergen die binnen handbereik lijken; 30 of 40% ROI op elke geinvesteerde euro, wie durft daar "nee" tegen te zeggen!?

  Ik snap dan alleen niet dat het aandeel precies vier maanden geleden op €38,50 nog een strong buy advies kreeg en nu het bijkans gehalveerd is het nog slechts op "buy" staat... Naïviteit is een dure eigenschap op de beurs ;-)
 2. Evian 29 december 2022 11:47
  (helaas) gewoon een kwestie van hogere rente en daardoor is winst in de toekomst minder waard. Gezien de (percentueel gezien gigantsiche) rente stijging, gaat dit hard. Gezien de hoge plek in het short-register verwacht ik nog wel meer tegenwind de komende tijd. Dit aandeel is er zeker 1 voor de lange tijd.

  Nog aan praktisch vraagje aan @niels, kun je ergens notificaties krijgen van Basic-Fit via investor relations? Sommige andere bedrijven bieden dit aan via een email service, maar ik kan het nergens vinden.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Basic-Fit

26,780 03 okt
0,000 0,00%
Premium

Basic-Fit: verrassende stijging op solide cijferrapport

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links