Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Video: verder herstel euro in 2023

Video: verder herstel euro in 2023
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Monex Europe is optimistisch gestemd over de richting van de euro ten opzichte van de dollar voor 2023. Dit zei Valutahandelaar Martijn Weller van Monex Europe voor de camera van ABM Financial News op Beursplein 5.

"Met name omdat we betere groeicijfers verwachten in de eurozone. Het risico op een nieuwe opleving van de energiecrisis zal de euro naar verwachting onder de 1,10 of 1,12 houden", zei Weller.

Daarnaast kijkt de valutahandelaar vooruit op de komende handelsweek, waarbij een aantal belangrijke publicaties op de agenda staan, zoals Duitse en Amerikaanse inflatiecijfers op dinsdag, het rentebesluit van de Federal Reserve op woensdag en de rentebesluit van Europese Centrale Bank en de Bank of England op donderdag.

Klik hier voor: verder herstel euro in 2023

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 8 december 2022 21:27
    Er was vanavond een bericht dat amerika de olieproductie verhoogt, dat kan wel eens betekenen, dat europa zowel olie, alsook gas in amerika moet kopen, om te kunnen blijven draaien, dat zal wel een heel gunstig verhaal voor de dollar worden dan, juich dus maar niet te vroeg!!
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links