Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Snowflake daalt na tegenvallende outlook

Snowflake daalt na tegenvallende outlook
Beeld: Snowflake

(ABM FN-Dow Jones) Snowflake heeft het afgelopen kwartaal de verwachtingen overtroffen. Dit bleek woensdag nabeurs uit de kwartaalcijfers van het softwarebedrijf.

Snowflake boekte het afgelopen kwartaal een nettoverlies van 201 miljoen dollar, ofwel 0,63 dollar per aandeel, in vergelijking met een verlies van 155 miljoen dollar, ofwel 0,51 dollar per aandeel, in dezelfde periode een jaar eerder. Analisten rekenden op een verlies van 0,63 dollar per aandeel.

De aangepaste winst kwam uit op 0,11 dollar per aandeel, in vergelijking met een winst van 0,03 dollar per aandeel een jaar eerder. Analisten rekenden op een aangepaste winst van 0,05 dollar per aandeel.

De omzet steeg van 334 miljoen dollar in dezelfde periode vorig jaar naar 557 miljoen dollar het afgelopen kwartaal. De consensus rekende op een omzet van 507 miljoen dollar.

Outlook

Voor het lopen kwartaal verwacht Snowflake een omzet van 535 tot 540 miljoen dollar, terwijl de markt rekende op 553 miljoen dollar. 

Het aandeel Snowflake noteerde woensdag in de elektronische handel nabeurs 12.3 procent lager.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
SNOWFLAKE INC. A DL-,0001 100% zegt verkopen 2 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links